2015. január 28., szerda

STAR WARS - Behind the Magic - NÉMET NYELVŰ !!! - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Digitális lexikon több ezer képpel 2  CD-n. Az EGYETLEN KIADVÁNY, AHOL MEGTALÁLOD A FILMBŐL KIVÁGOTT JELENTETEKET!! A kiadvány összesen 2 nyelven jelent meg - ez a német nyelvű kiadás - minden funkció és szöveg németül van.
JELENETRŐL-JELENETRE
A 3 film forgatókönyve. Minden jelenethez, és ezen belül minden BEÁLLÍTÁSHOZ (!! ) külön kép, melyen kis nyilakra kattintva a képen látható dologról infót kérhetünk. (lásd a képen. ) Minden jelenethez külön leírás,  sok audio kommentár az alkotóktól, ill info az adott jelenet elkészítéséről. (mindez MINDEN EGYES jelenethez!! )
KIVÁGOTT JELENETEK
Ezek sehol máshol nem jelentek meg, még a DVD-ken sem! Luke Owen párologtatóit szereli, amikor meglátja a felette zajló űrhajós üldözést... Luke ancorhead-be érkezik barátai műhelyébe, hogy szóljon nekik az égen zajló csatáról... Biggs elmondja Luke-nak, hogy a felkeléshez fog csatlakozni, és elbúcsúzik tőle... Kocsmajelenet - ahogy még soha nem láttad - korai verzió más lényekkel, és Han barátnőjével...
KARAKTEREK
Főszereplők, lények, csoportok. Mindegyikhez fotók a filmből, infók, képek a korai tervekről...
HELYSZÍNEK
Galaktikus térképről választod ki őket, mindegyikhez fotók a filmből, infók, képek a film készítéséről.
TECHNOLÓGIA
Járművek, fegyverek, eszközök. Minden egyes szócikkhez fotók a filmből, infók, képek a korai tervekről és a film készítéséről. Forgatható 3d modellek, tervrajzok, méretbeli összehasonlítás, eszköz demonstráció (pl a fegyvereket egy rohamosztagoson próbálhatod ki), ill. a falcon belsejének bejárható 3d modellje.
A SZÍNFALAK MÖGÖTT 
Interjúk, lények, model építés, speciális effektek, technikák, utómunka. Máshol ki nem adott fotók hegyekben!!!!
GYŰJTEMÉNY
Játékok, könyvek, képregények, stb.  listája+leírása képekkel.
KERESZTKÉRDÉSEK
Tesztelheted star wars tudásodat, a szoftver pedig értékel.


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2015-02-18 10:06
. STAR WARS - Behind the Magic - NÉMET NYELVŰ !!! - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése